------- Bejárati ajtók -------

Tömörfa Borovi fenyő bejárati ajtók

Vállalkozásom indulásakor fő profilom a tömörfából készült termékek gyártása volt, így tömörfa bejárati ajtóink gyártását mai napig szívügyemnek tekintem.

Az otthona összképéhez, hangulatához megfelelően megválasztott bejárati ajtó már az utcáról betekintők számára is ízlést, eleganciát, ugyanakkor biztonságot sugározhat.

Kínálatunkban a fenti kritériumok bármelyikének megfelelő tömörfa bejárati ajtók közül választhat.
Nyílászáróink 68 illetve 78 mm-es szerkezetvastagságú háromrétegű hossztoldott borovi fenyőből készülnek, így már csak az anyag természetéből adódó megjelenésük is minőséget képvisel.

Tömör bejárati ajtóink megjelenését egyedi megmunkálásuk tesz időtállóvá, kezelésük során pácoláson, töltő alapozáson, fedő lakkozáson esnek át, otthona biztonságát pedig az 5 ponton záródó biztonsági zárszerkezet és a 3 kulcsos zárbetét is biztosítja.
Vállalkozásunk által gyártott és beépített bejárati ajtókra 5 éves garanciát vállalunkTömörfa bejárati ajtók általános paraméterei:


Tömörfa bejárati ajtók általános paraméterei:

 

 

------- Akciók -------

CPL fóliás beltéri ajtóinkra -10% kedvezményt kínálunk

Tudjuk, hogy az otthona kialakítása számára fontos, és az ajtók ebben kulcsfontosságú szerepet játszanak. Ezért büszkén kínáljuk Önnek a legkiválóbb minőségű és stílusos belső ajtóinkat, amelyek tökéletesen illeszkednek az otthona designjához.

A belső CPL ajtóink kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek tartósságot és hosszú élettartamot biztosítanak. A fa és a laminált felületek elegáns megjelenést kölcsönöznek az ajtóknak, és könnyen illeszkednek bármilyen belső térbe. Választhat a különböző stílusok és színek közül, hogy megtalálja az Ön egyéni ízlésének és otthona hangulatának megfelelőt.

Nem csak a megjelenésre, hanem a funkcionalitásra is nagy hangsúlyt fektetünk. Belső CPL ajtóink kiváló hangszigetelést és hőszigetelést biztosítanak, így segítenek fenntartani az otthona nyugalmát és komfortját. Emellett könnyen kezelhetők és könnyen tisztíthatók is, hogy Önnek ne kelljen felesleges időt és energiát fordítania a karbantartásra.

Az ügyfeleink elégedettsége számunkra a legfontosabb, ezért minden belső CPL ajtónk magas minőségi szabványoknak megfelelően készül.

Kérje ajánlatunkat az alábbi elérhetőségünkön:
E-mail: info@katona-nyilaszaro.hu
Katalógus: CPL_Store-Katalogus.pdf

Otthon Melege Program 2016 Energetikai pályázat családi házak felújítására

2016. július 1-től vissza nem térítendő támogatás indul családi házak energetikai korszerűsítésére és felújítására 5 milliárd Ft keretösszeggel az Otthon Melege Program 2016. évi kiírása keretében. A pályázati kiírás részletei és a pályázati ... tovább olvasom