------- Rólunk -------

Kedves megrendelőim, üzletfeleim, barátaim!

Lassan két évtizede gyártunk fa nyílászárókat, kültéri és beltéri nyílászárokat egyaránt, mindig a kiváló minőségre törekedve.

Folyamatos fejlődésünknek köszönhetően, elismert szakmai háttérrel rendelkező csapattal, komoly referencia háttérrel rendelkezünk.

A magas minőség eléréséhez csak kiváló minőségű alapanyagot használunk, mely elengedhetetlen feltétele a minőségi termékek gyártásának, melyekre 5 év teljes körű garanciát vállalunk!

Folyamatosan bővülő elégedett ügyfélkörünknek köszönhetően, vállalkozásunkat 2018-ban műanyag nyílászárók, garázskapuk forgalmazásával is bővítettük.

Köszönjük megrendelőinknek az eddigi bizalmat. Reméljük, hogy bővülő termékpalettánknak köszönhetően 2018-ban is sok pozitív visszajelzést kapunk elégedett ügyfeleinktől.

Katona József
Tulajdonos

 

------- Akciók -------

CPL fóliás beltéri ajtóinkra -10% kedvezményt kínálunk

Tudjuk, hogy az otthona kialakítása számára fontos, és az ajtók ebben kulcsfontosságú szerepet játszanak. Ezért büszkén kínáljuk Önnek a legkiválóbb minőségű és stílusos belső ajtóinkat, amelyek tökéletesen illeszkednek az otthona designjához.

A belső CPL ajtóink kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek tartósságot és hosszú élettartamot biztosítanak. A fa és a laminált felületek elegáns megjelenést kölcsönöznek az ajtóknak, és könnyen illeszkednek bármilyen belső térbe. Választhat a különböző stílusok és színek közül, hogy megtalálja az Ön egyéni ízlésének és otthona hangulatának megfelelőt.

Nem csak a megjelenésre, hanem a funkcionalitásra is nagy hangsúlyt fektetünk. Belső CPL ajtóink kiváló hangszigetelést és hőszigetelést biztosítanak, így segítenek fenntartani az otthona nyugalmát és komfortját. Emellett könnyen kezelhetők és könnyen tisztíthatók is, hogy Önnek ne kelljen felesleges időt és energiát fordítania a karbantartásra.

Az ügyfeleink elégedettsége számunkra a legfontosabb, ezért minden belső CPL ajtónk magas minőségi szabványoknak megfelelően készül.

Kérje ajánlatunkat az alábbi elérhetőségünkön:
E-mail: info@katona-nyilaszaro.hu
Katalógus: CPL_Store-Katalogus.pdf

Otthon Melege Program 2016 Energetikai pályázat családi házak felújítására

2016. július 1-től vissza nem térítendő támogatás indul családi házak energetikai korszerűsítésére és felújítására 5 milliárd Ft keretösszeggel az Otthon Melege Program 2016. évi kiírása keretében. A pályázati kiírás részletei és a pályázati ... tovább olvasom