------- Műanyag nyílászárók -------

Realtherm

A Realtherm ablakok az egyik legjobb választás, ha energiahatékony és tartós nyílászárókat szeretne vásárolni. Az ablakok 2 és 3 rétegű üvegezése révén kiváló hőszigetelést biztosítanak, így csökkentik a fűtési költségeket és növelik az otthon komfortérzetét. Az ablakprofilok ugyancsak kiváló hőszigetelő képességgel rendelkeznek, és a beépített tömítéseknek köszönhetően szél- és porállóak is.

A Realtherm ablakok különböző típusai közül választhat, így biztosan megtalálja az Önnek legmegfelelőbbet. A Vision és Euro-Desing ablakok egy kiváló minőségű és megfizethető árú választás, míg az Elegant ablakok már egy magasabb szintű hőszigetelést és dizájnt kínálnak. A Synego ablakok pedig egyedi megjelenésükkel hívják fel magukra a figyelmet.

Az ablakokon kívül a Realtherm kínálatában találhatók még ajtók és erkélyajtók is, melyek szintén kiváló hőszigetelő képességgel és tartóssággal rendelkeznek. Az ajtók és erkélyajtók széles választéka révén könnyedén megtalálhatja az otthonához leginkább illőt.

A Realtherm ablakok és ajtók minőségi anyagokból készülnek, és a gyártás során a legújabb technológiákat alkalmazzák. Ennek köszönhetően hosszú élettartamra és megbízhatóságra számíthat. Ha Ön is szeretne tartós és energiatakarékos nyílászárókat, válassza a Realtherm ablakokat és ajtókat!

Katalógus letöltése itt.
Otthon Melege Program 2016 Energetikai pályázat családi házak felújítására

2016. július 1-től vissza nem térítendő támogatás indul családi házak energetikai korszerűsítésére és felújítására 5 milliárd Ft keretösszeggel az Otthon Melege Program 2016. évi kiírása keretében. A pályázati kiírás részletei és a pályázati ... tovább olvasom