------- Bejárati ajtók -------

Műanyag bejárati ajtók

Egyedi méretben gyártott műanyag bejárati ajtóink esetében szinte a bőség zavarával találja szemben magát a kedves vásárló, hiszen egyedi méretekben, acél és MDF biztonsági panelmerevítésekkel gyártott műanyag nyílászáróink külcsín és nem utolsósorban biztonság tekintetében nem maradnak le fából készült társaiktól.

Amennyiben anyag tekintetében a műanyag nyílászárók mellett teszi is le voksát, szín tekintetében akkor sem kell megelégednie az egyhangú fehérrel, műanyag bejárati ajtóink rendelhetőek a fehér szín mellett egy vagy kétoldalán fautánzatú színekben is.
Üvegezés választásánál kínálatunkban megtalálja a tiffany, katedrál és ólmozott üvegeket is, mindezek kiegészítéseként, az esztétikai élmény növelése érdekében ezen üvegeket felül- és oldalvilágítóként is beszereljük igény szerint.

Nyílászáróink MABISZ által elfogadott fúrásbiztos zárral (3 ponton záródó GU csapos biztonsági zár) felszereltek, így távollétében sem kell otthona biztonsága miatt aggódnia.
 

------- Akciók -------

CPL fóliás beltéri ajtóinkra -10% kedvezményt kínálunk

Tudjuk, hogy az otthona kialakítása számára fontos, és az ajtók ebben kulcsfontosságú szerepet játszanak. Ezért büszkén kínáljuk Önnek a legkiválóbb minőségű és stílusos belső ajtóinkat, amelyek tökéletesen illeszkednek az otthona designjához.

A belső CPL ajtóink kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek tartósságot és hosszú élettartamot biztosítanak. A fa és a laminált felületek elegáns megjelenést kölcsönöznek az ajtóknak, és könnyen illeszkednek bármilyen belső térbe. Választhat a különböző stílusok és színek közül, hogy megtalálja az Ön egyéni ízlésének és otthona hangulatának megfelelőt.

Nem csak a megjelenésre, hanem a funkcionalitásra is nagy hangsúlyt fektetünk. Belső CPL ajtóink kiváló hangszigetelést és hőszigetelést biztosítanak, így segítenek fenntartani az otthona nyugalmát és komfortját. Emellett könnyen kezelhetők és könnyen tisztíthatók is, hogy Önnek ne kelljen felesleges időt és energiát fordítania a karbantartásra.

Az ügyfeleink elégedettsége számunkra a legfontosabb, ezért minden belső CPL ajtónk magas minőségi szabványoknak megfelelően készül.

Kérje ajánlatunkat az alábbi elérhetőségünkön:
E-mail: info@katona-nyilaszaro.hu
Katalógus: CPL_Store-Katalogus.pdf

Otthon Melege Program 2016 Energetikai pályázat családi házak felújítására

2016. július 1-től vissza nem térítendő támogatás indul családi házak energetikai korszerűsítésére és felújítására 5 milliárd Ft keretösszeggel az Otthon Melege Program 2016. évi kiírása keretében. A pályázati kiírás részletei és a pályázati ... tovább olvasom