------- Bejárati ajtók -------

Műanyag bejárati ajtók

Egyedi méretben gyártott műanyag bejárati ajtóink esetében szinte a bőség zavarával találja szemben magát a kedves vásárló, hiszen egyedi méretekben, acél és MDF biztonsági panelmerevítésekkel gyártott műanyag nyílászáróink külcsín és nem utolsósorban biztonság tekintetében nem maradnak le fából készült társaiktól.

Amennyiben anyag tekintetében a műanyag nyílászárók mellett teszi is le voksát, szín tekintetében akkor sem kell megelégednie az egyhangú fehérrel, műanyag bejárati ajtóink rendelhetőek a fehér szín mellett egy vagy kétoldalán fautánzatú színekben is.
Üvegezés választásánál kínálatunkban megtalálja a tiffany, katedrál és ólmozott üvegeket is, mindezek kiegészítéseként, az esztétikai élmény növelése érdekében ezen üvegeket felül- és oldalvilágítóként is beszereljük igény szerint.

Nyílászáróink MABISZ által elfogadott fúrásbiztos zárral (3 ponton záródó GU csapos biztonsági zár) felszereltek, így távollétében sem kell otthona biztonsága miatt aggódnia.
 

------- Akciók -------

Árnyékolás technika akció!

Minden árnyékolás technikára (Redőny, Roletta, Sávroló, Szalagfüggöny, Napellenző, Kerti/terasz Árnyékolás) -15% kedvezményt adunk.

Érvényes: 2018.június 01-től, 2018. június 30-ig

Otthon Melege Program 2016 Energetikai pályázat családi házak felújítására

2016. július 1-től vissza nem térítendő támogatás indul családi házak energetikai korszerűsítésére és felújítására 5 milliárd Ft keretösszeggel az Otthon Melege Program 2016. évi kiírása keretében. A pályázati kiírás részletei és a pályázati ... tovább olvasom