------- Bejárati ajtók -------

Biztonsági bejárati ajtók

Otthona biztonságáról célszerű már a belépés előtt tájékoztatni a nem kívánt látogatókat, kínálatunkból tájékozódjon biztonsági bejárati ajtóinkról.
Társasházi, illetve panellakások esetében, ahol a számtalan tulaj között elvész a felelősség is, különösen célszerű magántulajdonának védelme érdekében a biztonságról történő gondoskodás, így:
biztonsági bejárati ajtóink

 

Nem elég azonban a masszív érzést sugárzó külső megjelenés, ha nem párosul hozzá erő, így:

 

Masszív megjelenés és a biztonságot adó erő mellett termékeink további jellemzői:

Biztonsági bejárati ajtóink 96*205, illetve 86*205 cm-es méretben készülnek, borítás nélküliek. Esztétikai megjelenésüket erősíti, hogy a pántok az ajtók szélén helyezkednek el rejtve, állítható csavarral ellátottak.
 

------- Akciók -------

CPL fóliás beltéri ajtóinkra -10% kedvezményt kínálunk

Tudjuk, hogy az otthona kialakítása számára fontos, és az ajtók ebben kulcsfontosságú szerepet játszanak. Ezért büszkén kínáljuk Önnek a legkiválóbb minőségű és stílusos belső ajtóinkat, amelyek tökéletesen illeszkednek az otthona designjához.

A belső CPL ajtóink kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek tartósságot és hosszú élettartamot biztosítanak. A fa és a laminált felületek elegáns megjelenést kölcsönöznek az ajtóknak, és könnyen illeszkednek bármilyen belső térbe. Választhat a különböző stílusok és színek közül, hogy megtalálja az Ön egyéni ízlésének és otthona hangulatának megfelelőt.

Nem csak a megjelenésre, hanem a funkcionalitásra is nagy hangsúlyt fektetünk. Belső CPL ajtóink kiváló hangszigetelést és hőszigetelést biztosítanak, így segítenek fenntartani az otthona nyugalmát és komfortját. Emellett könnyen kezelhetők és könnyen tisztíthatók is, hogy Önnek ne kelljen felesleges időt és energiát fordítania a karbantartásra.

Az ügyfeleink elégedettsége számunkra a legfontosabb, ezért minden belső CPL ajtónk magas minőségi szabványoknak megfelelően készül.

Kérje ajánlatunkat az alábbi elérhetőségünkön:
E-mail: info@katona-nyilaszaro.hu
Katalógus: CPL_Store-Katalogus.pdf

Otthon Melege Program 2016 Energetikai pályázat családi házak felújítására

2016. július 1-től vissza nem térítendő támogatás indul családi házak energetikai korszerűsítésére és felújítására 5 milliárd Ft keretösszeggel az Otthon Melege Program 2016. évi kiírása keretében. A pályázati kiírás részletei és a pályázati ... tovább olvasom