------- Beltéri ajtók -------

Saját gyártású Borovi beltéri ajtók

Szárított borovi fenyőből készült tömörfa beltéri ajtóink minőséget képviselnek a piacon, legkeresettebb termékeink közé tartoznak.

Tekintve, hogy a beltéri nyílászárók választása egy háztartás esetében hosszú távú döntés, a pénztárca engedte lehetőségek mellett mindenki igyekszik a lehető legjobb minőség elérése mellett az otthona hangulatához leginkább illő profilt megtalálni. A borovi fenyő adta elegancia, kifinomultság az igény szerinti üvegezéssel párosítva igazi lakberendezési tárggyá varázsolja az otthonába beépített nyílászárókat.

Beltéri ajtóink felületkezeltek, pácolás után két rétegű lakkozáson esnek át, mely lakkozás választható matt, selyemfényű vagy magasfényű változatban is.

Extraként, felár ellenében választható automata küszöb, alumínium intarziás díszítés és iparművészeti üvegezés is. Ön megálmodja, mi megvalósítjuk!

Tömörfa beltéri ajtóink gyártása mögött több évtizedes tapasztalat húzódik, essen tehát választása bármelyik, általam gyártott típusra, vállaljuk annak szakszerű legyártását, beszerelését.

Tömörfa beltéri ajtók általános paraméterei:

 

------- Akciók -------

CPL fóliás beltéri ajtóinkra -10% kedvezményt kínálunk

Tudjuk, hogy az otthona kialakítása számára fontos, és az ajtók ebben kulcsfontosságú szerepet játszanak. Ezért büszkén kínáljuk Önnek a legkiválóbb minőségű és stílusos belső ajtóinkat, amelyek tökéletesen illeszkednek az otthona designjához.

A belső CPL ajtóink kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek tartósságot és hosszú élettartamot biztosítanak. A fa és a laminált felületek elegáns megjelenést kölcsönöznek az ajtóknak, és könnyen illeszkednek bármilyen belső térbe. Választhat a különböző stílusok és színek közül, hogy megtalálja az Ön egyéni ízlésének és otthona hangulatának megfelelőt.

Nem csak a megjelenésre, hanem a funkcionalitásra is nagy hangsúlyt fektetünk. Belső CPL ajtóink kiváló hangszigetelést és hőszigetelést biztosítanak, így segítenek fenntartani az otthona nyugalmát és komfortját. Emellett könnyen kezelhetők és könnyen tisztíthatók is, hogy Önnek ne kelljen felesleges időt és energiát fordítania a karbantartásra.

Az ügyfeleink elégedettsége számunkra a legfontosabb, ezért minden belső CPL ajtónk magas minőségi szabványoknak megfelelően készül.

Kérje ajánlatunkat az alábbi elérhetőségünkön:
E-mail: info@katona-nyilaszaro.hu
Katalógus: CPL_Store-Katalogus.pdf

Otthon Melege Program 2016 Energetikai pályázat családi házak felújítására

2016. július 1-től vissza nem térítendő támogatás indul családi házak energetikai korszerűsítésére és felújítására 5 milliárd Ft keretösszeggel az Otthon Melege Program 2016. évi kiírása keretében. A pályázati kiírás részletei és a pályázati ... tovább olvasom