------- Szolgáltatásaink -------

Felmérés:
A felmérést Budapest 70km-es körzetén belül díjmentesen végezzük, azon felül egyedi megbeszélés alapján történik a díjazása.

 

Tanácsadás:
Szükség esetén kollegáink díjmentesen tudnak szaktanácsot adni nyílászárókkal kapcsolatos kérdéseikre.  

 

Ajánlat készítés:
Az előzetes árajánlathoz az alábbi adatok megadására van szükségünk:

Például: 1 db natúr borovi bukó/nyíló ablak, szélessége 120 cm, magassága 150 cm
Kiszállítással, beépítéssel.  
Pontos cím: 8000 Székesfehérvár, József Attila utca 35
Az adatok megadása után, ajánlatunkat 48 órán belül elkészítjük.

Szállítás:
A szállítást kollégáink végzik, így elkerülhető a szállítás során történő sérülések. Ellenkező esetben a gondatlan szállítás okozta sérülésekért garanciát nem tudunk vállalni.

Bontás, beépítés:
Igény esetén szakembereink szakszerűen kibontják régi nyílászáróját. Amennyiben igényli úgy a helyreállító munkát is el tudjuk végezni az új nyílászárójának beépítése után.

Párkányozás:
Nyílászárójának beépítés után, külső párkányát vagy belső könyöklőjét szakembereink szintén garanciával beépítik.
Garanciális ügyintézés:
Bármiféle garanciális probléma merül fel, úgy ügyintézőnk a lehető leghamarabb intézkedik a hiba orvoslása érdekében.
 

------- Akciók -------

CPL fóliás beltéri ajtóinkra -10% kedvezményt kínálunk

Tudjuk, hogy az otthona kialakítása számára fontos, és az ajtók ebben kulcsfontosságú szerepet játszanak. Ezért büszkén kínáljuk Önnek a legkiválóbb minőségű és stílusos belső ajtóinkat, amelyek tökéletesen illeszkednek az otthona designjához.

A belső CPL ajtóink kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek tartósságot és hosszú élettartamot biztosítanak. A fa és a laminált felületek elegáns megjelenést kölcsönöznek az ajtóknak, és könnyen illeszkednek bármilyen belső térbe. Választhat a különböző stílusok és színek közül, hogy megtalálja az Ön egyéni ízlésének és otthona hangulatának megfelelőt.

Nem csak a megjelenésre, hanem a funkcionalitásra is nagy hangsúlyt fektetünk. Belső CPL ajtóink kiváló hangszigetelést és hőszigetelést biztosítanak, így segítenek fenntartani az otthona nyugalmát és komfortját. Emellett könnyen kezelhetők és könnyen tisztíthatók is, hogy Önnek ne kelljen felesleges időt és energiát fordítania a karbantartásra.

Az ügyfeleink elégedettsége számunkra a legfontosabb, ezért minden belső CPL ajtónk magas minőségi szabványoknak megfelelően készül.

Kérje ajánlatunkat az alábbi elérhetőségünkön:
E-mail: info@katona-nyilaszaro.hu
Katalógus: CPL_Store-Katalogus.pdf

Otthon Melege Program 2016 Energetikai pályázat családi házak felújítására

2016. július 1-től vissza nem térítendő támogatás indul családi házak energetikai korszerűsítésére és felújítására 5 milliárd Ft keretösszeggel az Otthon Melege Program 2016. évi kiírása keretében. A pályázati kiírás részletei és a pályázati ... tovább olvasom